Njemački Hrvatski

Hoklica za domaćicu

Hoklica za domaćicu

Višenamjenska sklopiva hoklica za domaćicu. Rasklopljena služi kao male lojtre ili stepenice, a sklopljena služi kao stolica.

Drveni prozori

Drveni prozori, izrada po mjeri, cijena

Izrađujemo vrhunske drvene prozore tanko premazane bojom i/ili lakom.

Sklopivi stolac za odmaranje

Sklopivi stolac za odmaranje, sklopiva ležaljka, stolica

Odmarajući sklopivi stolac za slobodno vrijeme, plažu itd. Poklon u razne prigodne svrhe.

Sklopivi stolac na kakvom je sjedio grof Drašković

Sklopivi stolac na kakvom je sjedio grof Drašković

Ovaj model sklopive stolice potjeće iz 1906. godine. Grof Drašković po slikama iz muzeja Zagreb sjedio je na tom modelu stolice.

Sakralni namještaj za crkve

Sakralni namještaj za crkve

Oltar u stilu kaleža i stolice za svećenike izradili smo za potrebe Franjevačke crkve. Oltar je izrađen od masivnog drveta te oblikovan kao kalež dok je stolica za svećenika jednostavnog oblika te ukrašena križem kao primarnim vjerskim simbolom.

Ulazna vrata u dvorište

Ulazna vrata u dvorište

Ukrasna ulazna vrata u dvorište proizvodimo prema naruđbama. Izrađujemo ih od najkvalitetnijih vrsta drveta te prema Vašim mjerama. Takva vrata su dugotrajna i postojana, te uz osnovno održavanje mogu jako dugo uljepšavati ulaz u Vaše dvorište.

Staklenici

Staklenici - Izrada staklenika

Staklenici s centralnim grijanjem, upotrebljivi cijele godine, koriste se za uzgajanje flanaca i ukrasnog bilja. Izrada staklenika je složen zahvat, a uspjeh ovisi o izboru materijala i kvalitetnoj izvedbi konstrukcije i ostalih detalja.

Interijeri u alpskom stilu

Interijeri - alpski stil

Izrađujemo interijere u alpskom stilu za domove, pivnice, konobe, kafiće i restorane. Izrađujemo ukrasne gredice kao i držače gredica po dimenzijama naručitelja, obloge od drveta na stropovima i zidovima, potkrovlja s vidljivim nosivim gredama.

Sjedeće garniture za ugostiteljske objekte i vrtne garniture

Sjedće garnitere za terase

Vrt je površina koja neposredno okružuje kuću i pridonosi utisku koji će gosti steći o domu u kojem živite. Pogled iz unutrašnjosti doma na vanjski svijet je ujedno i pogled na vaš vrt koji može biti oličenje načina i stila života. Izrađujemo kvalitetne i ugodne drvene garniture za terase i vrtove, od punog drveta, različitih dimenzija i oblika prema zahtjevu naručitelja.

Vrata harmonika i klizna vrata

Harmo vrata - Vrata harmonika

Izrađujemo drvena harmo vrata (vrata harmonika) i klizna vrata prema Vašim mjerama. Drvena harmo vrata nudimo u širokom izboru struktura i boja te s mogućnošću ostakljenja s prozirnim i ornament staklom. Harmo vrata ne zauzimaju puno prostora, mogu biti jednostrana ili dvostrana, s ključem i ugradbenim stakalcima.

Drvena garažna vrata - rolo i sekcionalna

Garažna vrata

Izrada patentiranih garažnih vrata, rolo i sekcionalnih, sa i bez daljinskih upravljača, koja se voze na bočni zid garaže lijevo ili desno, a može i dupla koja se na sredini spajaju. Takva vrata imaju veliku prednost: otvaraju se prema potrebi. Da bi prošla samo osoba dovoljno ih je otvoriti 80 cm. Jedinstveni hrvatski proizvod.

Saune po mjeri

Sauna po mjeri

Finska sauna je tradicionalni oblik detoksikacije organizma radi održavanja zdravlja, koje se ne samo u Finskoj i ostalim sjevernim zemljama, nego i svugdje u svijetu, prakticira već stoljećima. Pod saunom se podrazumijeva drvena kabina s klupama, u koju zrak ulazi kroz peć punu zagrijanog granitnog kamenja.

Izrađujemo isključivo saune po mjeri koristeći pri tome kvalitetno drvo, vodeći računa o pravilnom prozračivanju i funkciji, a opremu saune kao i izgled interijera kabine saune dogovaramo s Vama, prema Vašim željama i potrebama.

Drveni kreveti

Kreveti za jednu osobu, bračni kreveti i francuski ležajevi

Kreveti za jednu osobu, bračni kreveti i francuski ležajevi. Kreveti se izrađuju prema dimenzijama madraca, od masivnog drveta jelovine A klase. Ton boje po želji kupca te lakirano bezbojnim lakom. Proizvodnja je usmjerena najviše za hotele i privatno iznajmljivanje.

Drveni stolovi

Stolovi - Stol

Stol je izrađen od drveta jele A klase. Ton boje po želji kupca, lakirano bezbojnim lakom. Služi u razne svrhe: za kafiće, restorane te hotelske sobe.

Drobilica za orahe i lješnjake

Drobilica za orahe i lješnjake

Izrađujemo drvene ukrasne drobilice za orahe, lješnjake i slično.

Drvene ležaljke

Drvena ležaljka

Ukoliko imate vrt, terasu, balkon, ukoliko volite ležati na suncu na plaži, ili u sjeni velikog bora ili oraha, dobro će Vam doći drvena ležaljka. Izrađujemo višenamjenske drvene ležaljke.

Držač za odmaranje nogu

Držač za odmaranje nogu

Izrađujemo držače za odmaranje nogu od punog drveta. Držač za noge je namijenjen osobama koje svoje radno vrijeme provode sjedeći za računalom. Ima pokretnu osovinu koja se vrti u ležištu, podesivu u dva položaja. Držač za noge je predstavljen mnogim ustanovama gdje zaposlenici uglavnom sjede.

Masivni stolac na rasklapanje

Masivni stolac na rasklapanje

Stolac na rasklapanje od masivnog drveta

Drveni seljački rustikalni pod

Drveni seljački rustikalni pod

Ako volite tradiciju, za Vas je drveni seljački rustikalni pod koji posjeduje starinski štih i vraća Vas u prošlost.